דלקת ................

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

27/01/2021 | 18:23 | מאת: דנה

הייתי אצל רופא שיניים היום והוא אמר לי שבשן שיש לי טיפול שורש בה וכתר בצילום רואים דלקת שקטה , כלומר -מספר מוקדי דלקת, ,ואין מה לעשות אלא לחכות ואם הדלקת תתפרץ יהיה צורך לעקור את השן ,והשאלה שלי היא אם זה לא מסוכן להישאר ככה עם דלקת שקטה בפה ..ואם אין איזה טיפול למוקדי דלקת בשן עם טיפול שורש וכתר

דלקת שקטה יכולה להישאר שקטה אבל גם יכולה לגרום להתנפחות. רצוי להתיעץ עם מומחה לטיפולי שורש

27/01/2021 | 18:54 | מאת: דנה

אוקי תודה,רבה רבה ורציתי בנוסף לשאול אם לא כדאי להקדים תרופה למכה ולעקור את השן ,מאשר לחיות בפחד שהדלקת תתפרץ ואז זה יכול לגרום נזק לעצם ולשיניים הסמוכות? ואם עוקרים שן במצב דלקתי האם זה יגרום לדלקת גם להתפרץ ?

קודם כל מתיעצים עם מומחה לטיפולי שורש.

מנהל פורום רפואת שיניים