הסרת גשר...............

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

20/01/2021 | 14:54 | מאת: ענת

שלום בלסת תחתונה שיניים קדמיות עשו לי שני שתלים והרכיבו גשר של ארבע שיניים.הגשר אינו נח לי ומכאיב אך הרופא אומר שאינו מוכן להסיר את הגשר מאחר והוא מודבק בדבק קבוע ואז השתלים יפגעו.האם יש אפשרות לדעתך להסיר מבלי שהשתלים יפגעו?כי איני מסוגלת להמשיך כך.

1. ראשית, על שתלים נהוג להדביק בדבק זמני מיוחד לשתלים, כדי שבעת צורך ניתן יהיה להסיר, לביקורת או לשינוי. 2. אם אכן הוא מודבק קבוע יש לחתוך אותו ולהסיר אותו ואחכ לבצע גשר חדש

מנהל פורום רפואת שיניים