שחיקת שיניים-מה אפשר לעשות?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/01/2021 | 00:50 | מאת: ג

שלום, לפני מס' ימים סבלתי מכאבי ראש חזקים וכאבים באזור הפנים. אחרי יומיים של כאבים שמתי לב שאני שוחקת שיניים והכאבים כנראה נובעים מזה. זה כבר כמעט שבוע שאני שמה לב לנעילת לסתות ושחיקה של השיניים, אבל לא יודעת מדוע זה התחיל ואיך לגרום לזה להפסיק. אני שמה לב שזה קורה מס' פעמים ביום. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי למנוע את זה? תודה

זה בדכ ביטוי למתח נפשי. יש לגשת לרופא השיניים שיתקין לך מגן מסוג night guard

מנהל פורום רפואת שיניים