ציפוי קומפוזיט בשן קדמית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/01/2021 | 01:12 | מאת: לי

יש לי שן קדמית אחת שעברה טיפול שורש ונשאר בה כתם צהוב בצד,בגלל הסתימה והחור. הייתי אצל רופא שיניים והוא עשה לי ציפוי קומפוזיט רק בחלק של הכתם. ועכשיו יש כתם לבן קצת יותר מהשן. השאלה שלי היא: למה הרופא לא עשה לי בעצם ציפוי קומפוזיט על כל השן ללא השחזה? זה גם ככה לא הורס הרי את השן אלא רק מצפה כמו ״ לק״ בציפוריים, כי הוא לא צריך להשחיז. אז מה הסיבה לכך בעצם שציפה רק את הכתם?

לא יודע מה היו השיקולים של הרופא זה בדכ נראה טוב יותר כשמצפים את כל השן בציפוי אחיד

מנהל פורום רפואת שיניים