טיפול שורש שעברתי שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

13/01/2021 | 21:37 | מאת: נתי

היי יש לי שאלה שכבר הרבה זמן עניינה אותי שהייתי בן 15 עברתי שני טיפולי שורש בשני טוחנות הטיפול שורש ממה שזכור לי לא כאב בכלל במהלך הטיפול עצמו. לפני כשנתיים עברתי טיפול שורש בשן טוחנת למעלה ובמהלך הטיפול עצמו כאב לי מאוד השן ברמה שצעקתי מכאבים תוך כדי יש לציין שזה היה זה היה בצבא על ידי רופא שיניים צבאי אז בעצם השאלה שבאתי לשאול אותך למה זה כל כך כאב? זה הגיוני שטיפול שורש יכאב מאוד תוך כדי טיפול? או שזה בעצם מרמז על טיפול שגוי?

כנראה שבצבא הרופא לא הצליח להרדים את השן כמו שצריך

13/01/2021 | 21:53 | מאת: נתי

אם זה משנה משהו אני זוכר שבמהלך הטיפול שהוא עבר כל התעלות שורש אז היה תעלה אחת ספצפית שכאבה מאוד מאוד

מנהל פורום רפואת שיניים