כאבים חזקים לאחר עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/01/2021 | 18:56 | מאת: חנה

שלום הבת שלי עקרה שן בינה לפני שבוע בלסת תחתונה העקירה הייתה מהירה וקלה אך היום שבוע ויום אחרי יש לה כאבים חזקים עם הקרנה ללסת ואוזן .נבדקה אתמול על ידי רופא שיניים .אשר שלל זיהום ואמר שהתהליך הבראה בסדר ושם חה במקום חומר צמחי. למרות זאת יש חה עדיין כאבים במקום. הרופא גם לא דיבר על מכתשית יבשה. רק אמר שזה נראה בסדר. לכן אני שואלת האם זה תקין שאחרי שבוע ויום יש עוד כאבים? מה אפשר לעשות כדי שהכאבים יחלפו?האם לקיחת אנטיביוטיקה תעזור? מתי הכאבים אמורים לחלוף בתודה

אם נשללה האפשרות של מכתשית יבשה, נסו לקחת advil 3 פעמים ביום

מנהל פורום רפואת שיניים