כאבים חזקים לאחר עיקרת שן בינה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/01/2021 | 20:45 | מאת: עדי

שלום הבת שלי עקרה שן בינה תחתונה לפני שבוע ויש לה כאבים חזקים מאוד מקרינים ללסת ולאוזן. העקירה נעשתה במרפאת מכבי ועכשיו הם דורשים גם 100 שקלים כדי לטפל בה במסווה של עזרה ראשונה 1. האם זה לא באחריותם להמשך טיפול? 2. האם היא זקוקה לאנטיביוטיקה 3. האם הכאבים יעלמו מעצמתם

יכול להיות שנוצרה מכתשית יבשה. יש אפשרות לשים תרופה למקום העקירה.אנטיביןטיקה לא עוזרת. בלי טיפול זה חולף תוך שבוע. אין לי ידע על נוהלי הטיפול של מכבי

מנהל פורום רפואת שיניים