טיפול שיניים בזמן הקורונה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/01/2021 | 12:20 | מאת: ארז

שלום רב אני סובל ממספר חורים במספר שיניים שונות באיזורים שונים בפה וחלקם גורמים לי לכאבי תופת. אני מתגורר עם בני בית בסיכון מוגבר. 1) איזה אפשרות יש לטפל בפגישה אחת בכל השיניים על מנת שלאחריה אוכל להכנס לבידוד עד שאוודא שלא נדבקתי רק פעם אחת במקום כל פעם אחרי כל פגישה? 2) האם יש כיום הדבקה רבה במרפאות שיניים? האם לגיטימי לבקש מרופא שיניים לעבור בדיקת קורונה לפני טיפול כמובן תוך כדי תשלום נדיב והולם? 3) האם יש הקפדה על חיטוי במרפאות? תודה וסליחה

יש רופאים שאולי יוכלו לטפל בהכל בפגישה אחת. מבלי להכיר את הפה אינני יודע אם זה אפשרי.אני לא שמעתי על אף הדבקה במרפאות שיניים.לבקש זה לגיטימי אבל אני בספק שזה בר ביצוע.בדכ יש הקפדה על חיטוי

מנהל פורום רפואת שיניים