עצם בולטת אחרי עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

02/01/2021 | 18:01 | מאת: -

שלום לפני כחודשיים עברתי עקירת שן בינה 48 שהייתה כלואה, עקירה מסובכת אבל עברה בשלום . לפני שבוע התחילו לי כאבים במקום העקירה, רופא בדק ואמר שמדובר במכתשית ושהעצם שם יצאה , דבר לא חריג ושגרתי אבל יש צורך לטפל בזה אצל הרופא שעשה את העקירה. הכאבים יחסית חלפו - האם עדיין קיים צורך לטפל ? העקירה נעשתה בבית חולים . האם גם הטיפול הזה חייב להיעשות שם?

אם הכאב חלף אז פשוט לחכות בסבלנות לריפוי סופי של האזור

03/01/2021 | 13:27 | מאת: -

והאם סביר שהאזור יתרפא מעצמו? או שחייב התערבות כירורגית? בבדיקה חוזרת בבי״ח הפנו אותי לצילום CT ואמרו שהדבר ניתן לתיקון. לכן אני מבולבל

מבלי לבדוק אותך אין לי אפשרות להבין מה הבעיה הפרטנית ומדוע צריכים ct

05/01/2021 | 02:15 | מאת: -

תודה רבה. ושאלה נוספת : האם באופן תיאורטי יכול להיות סיכון של פגיעה בעצב בשיוף של העצם?

בדרך כלל לא

מנהל פורום רפואת שיניים