דם מעל השן בינה התחתונה בצד ימין

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

01/01/2021 | 08:25 | מאת: איתי

שלום רב. אתמול בערב במהלך ארוחת הערב בטעות במקום לתת נגיסה בכריך נתתי לעצמי נגיסה מעל השן בינה בצד ימין בסוף של השיניים התחתונות (לא יודע איך קוראים לזה ). לא הרגשתי שירד לי דם ,אבל לאחר סיום אכילת הכריך נגעתי במקום וראיתי שיורד קצת דם . הלכתי לכיור ושטפתי את הפה במים עד שהדם הפסיק. אני שכחתי לצחצח שיניים אתמול בלילה . האם קרה משהו ? האם בגלל שלא צחצחתי שיניים הדם נדבק אליהן ? האם אני יכול לצחצח כרגיל להתשמש במי פה ולאכול רגיל ?

סביר להניח ששום דבר לא קרה. יש להמשיך הלאה בחיים רגילים. שבת שלום

מנהל פורום רפואת שיניים