מכשיר בייתי להסרת אבנית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/12/2020 | 21:57 | מאת: אפרת

שלום ד"ר, ראיתי שענית ששיננית שעובדת עם מכשיר אולטרסאונד חשמלי להסרת אבנית במידה והמטפול זז או היא שמה במקום לא נכון לא יכול להגרם נזק. האם זה אומר שגם אם רוכשים מכשיר בייתי אולטרסאונד חשמלי כזה בדיוק כמו שמוכרים באתרים בחו"ל ועושים בין טיפולי השיננית לבד בבית רק ב אזור של 2 שיניים שיש לידן דלקת חנכייים כרונית לא סביר שאני אגרום לעצמי נזק בבית? תודה מראש

שיננית לומדת שלוש שנים כדי להוריד אבן.זה לא דומה אליך בכלל...

מנהל פורום רפואת שיניים