גרגור מי מלח - עד מתי והאם להפסיק

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

26/12/2020 | 04:18 | מאת: שואל

שלום רב, לאחר סתימה לבנה תחתונה בצד שמאלי, הרגשתי רגישות בשן בזמן אכילה של מאכלים מסוימים, ולכן גרגרתי מי מלח. אני 105 ימים מגרגר מי מלח והרגישות בגדול חלפה. פתאום בימים האחרונים לפעמים הרגשתי הרגשות קלות ומוזרות בשן זו, כגון: תחשה אני מרגיש בכותרת השן משהו יבש, כאילו אני מרגיש את הסתימה הנמצאת בתוך הכותרת ותחושה שבה כאילו השן העליונה הנגדית לה לא מותאמת אלייה, אך זה לא הגיוני כי עשיתי התאמה בין שן עליונה ותחתונה לפני 3-4 חודשים, האם התחושות הקלות הנ"ל נובעות בשל גרגור מי מלח יותר מהזמן הצפוי, מזמן רב? האם מומלץ להפסיק עם גרגור זה? מה דעתך הרפואית לכך? תודה רבה.

הגרגור במי מלח היה מיותר ואין מה להמשיך בו. יש לבדוק אם השן עדיין "חיה". יתכן ויש צורך בטיפול שורש

מנהל פורום רפואת שיניים