טיפול שיננית האם אין בעיה כרגע?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/12/2020 | 23:48 | מאת: שירי

שלום ד"ר, כתבת לי שעדיף לעשות טיפול שיננית כמה ימים לאחר עירוי פרינג'קט לאנמיה. עקב ההחמרה בתחלואה החלטתי להמתין לאחר הסגר השלישי ואז ללכת לעירוי. האם ניתן לעשות שיננית כשיש המוגלובין 10 או 9 או שזה גם עלול להיות בעייתי ועדיף לחכות שההמוגלובין יתקרב לנורמה? או שאין בעיה והתכוונת רק בהקשר של סמיכות לעירוי ברזל.טרנספרין 550. סטורציה של טרנספרין 2 אחוזים. פלטלטס 504. לימפוציטיס 60. ניטרופילס 31 אחוזים. המטוקריט 34. MCV-Mean Cell Volume 72 וכל שאר הערכים ההמוטולוגים תקינים תודה מראש

אני לא רואה בעייתיות לבצע ניקוי של שיננית בכל שלב. מצד שני , לאור כל החששות והדאגות, למה לא תדחי את זה לאחרי העירוי

מנהל פורום רפואת שיניים