רגישות בשיניים.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/12/2020 | 17:14 | מאת: אור

שלום יש לי רגישות בשתי שיניים הקדמיות כאשר אני נוגס במשהו או שקר השיניים בסדר האם זה יכול להיות בגלל שהחלפתי משחת שיניים עש קשר או בעיית חניכיים? תודה

זה בטח לא בגלל המשחה. יש לגשת לרופא שיניים לבדיקה וצילום

22/12/2020 | 17:34 | מאת: אור

כן יש לי עוד כמה ימים תור עוד שאלה ליד השיניים באותה שורה רק בטוחנות יש לי שן עם דלקת שאני מחכה לראות אם היא תתרפא כי עשיתי טיפול עם חומר ועדיין הבשר למעלה מרגיש כאב בלחיצה , האם הדלקת בשן הזו יכולה להשפיע על השיניים האחרות הקדמיות ובגלל זה יש לי רגישןת פתאום שהולכת ובאה? תודה

אין קשר בין זה לזה

22/12/2020 | 17:49 | מאת: אור

ממה זה יכול לנבוע? יש מצב שזה יחלוף ? זה לא רגישות תמידית תודה

מנהל פורום רפואת שיניים