פלטה בשיניים לוחצת חתכה את החניכיים ועשתה סימן כי היה קשה להוריד

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

24/11/2020 | 23:40 | מאת: שיר

היי היה לי גשר ואני שמה רק פלטה שקופה בלילה לא שמתי המון זמן ושמתי לב שהפלטה קצת לןחצת ומאוד קשה לי להוציא אותה אז ניסיתי כמה פעמים בכוח וראיתי שהפלטה חתכה לי את החניכיים ויש סימן של הפלטה בחניכיים זה מסוכן ? אני מפחדת שהסימן ישאר ככה וכשאני שמה את הפלטה החניכיים שלי נהיות לבנות כנראה מהלחץ זה הגיוני שהם ישארו ככה במשך לילה?

היות ולא הלכת זמן רב עם הפלטה, נוצרה כנראה תזוזה קלה של השיניים והפלטה לא מתאימה, גשי לרופא כדי שיתאים אותה

מנהל פורום רפואת שיניים