מברשת שיניים חשמלית.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/11/2020 | 15:09 | מאת: דניאל

שלום בני בן שנתיים האם ניתן להשתמש במברשת שיניים חשמלית? אציין כי הוא עוד בתהליך צמיחה של שיניים חדשות האם זה יכול לגרום לנזק? לשיניים עקומות? והאם אפשר להשתמש במשחה?

לילד בגיל הזה עדיין אין יכולת לירוק את המשחה, ועל כן רצוי לצחצח עם מברשת רטובה בלבד ובלי משחה. אין שום הצדקה בעולם לצחצח לו במברשת חשמלית

19/11/2020 | 15:25 | מאת: דניאל

תודה על המענה הוא פשוט לא מוכן במברשת רגילה כי הוא רואה אותנו עם חשמלית מדוע זה בעייתי?

הראש של המברשת מיועד לשיניים קבועות ולפה גדול של בוגר ולא לפה של תינוק

מנהל פורום רפואת שיניים