בקשר להלבנה(השיניים שלי די צהובות) איזה שיטות יש ומה הכי טוב לי?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

08/11/2020 | 17:53 | מאת: אא

היי, יש לי שיניים יפות אבל תמיד הן צהובות. אני לא מעשנת ולא שותה קפה. ניסיתי מלא משחות שיניים להלבנה אבל כלום לא עוזר ובא לי כבר שיניים לבנות..הבנתי שזה קשור לגנטיקה נכון? פעם שאלתי איזה רופא שיניים והוא אמר לי שהחלק הפנימי או החיצוני שלי הוא שקוף משהו כזה אז הלבנה לא תעזור כל כך..השאלה האם זה נכון? האם יש עוד אנשים כמוני? או שיש אופציה ותקווה לשניים לבנות למישהי כמוני? אשמח לתשובה..

צבע השיניים שלנו נקבע גנטית, כמו כל יתר התכונות שלנו. בנוסף, השיניים נצבעות מפיגמנטים במזון ובשתיה. היות ולא ראיתי את השיניים שלך אני לא יכול לחוות דעה על שקיפות השיניים. בדכ, אם רוצים להלבין אותן, ניתן לנסות הלבנה במרפאה או בבית עם תבניות הלבנה

מנהל פורום רפואת שיניים