משהו נתקע בין השיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

07/11/2020 | 23:29 | מאת: מיכל

היי, לאחר שאכלתי משהו נתקע לי בין השיניים (פלפל שחור או משהו כזה) וכאשר ניסיתי להוציא את זה זה נכנס יותר עמוק והוא נמצא ליד החניכיים בין שתי השיניים הקדמיות העליונות ומסרב לצאת גם לאחר ניסיון עם קיסם או מברשת שיניים. זה מפריע מבחינה אסתטית וכמובן אני חוששת שזה יגרום לעששת (בכל זאת אוכל). מה ניתן לעשות ? האם לתת לזה זמן? תודה!

יש לגשת בהקדם לרופא שיניים שיחלץ את מה שנתקע. זה עלול לגרום לדלקת חניכיים ואף לנסיגתן.

מנהל פורום רפואת שיניים