עששת עמוקה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

13/10/2020 | 22:00 | מאת: הילה

אני לאחר ניקוי העששת וביצוע סתימה. מדובר בעששת שכמעט והגיעה למוך השן. הקרבה לטיפול שורש הייתה רצינית. ולכן הייתה התלבטות בין טיפול שמרני לבין טיפול שורש. איך אני כמטופלת אוכל לדעת ש"הכול בסדר" - מה אמור להדליק לי נורה אדומה ? איזה מעקב רצוי לעשות. היות וכאב איננו הסיבה לצורך בטיפול שורש, מהם עוד הסימנים? למה אני אמורה להיות ערה ?

את אמורה להיות ערה לכאב פועם כמו דופק או תחושת אי נעימות בעת לעיסה על השן. כמו כן רצוי להגיע לביקורת ושני צילומי נשך כל חצי שנה

מנהל פורום רפואת שיניים