הוצאת שיניים עודפות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

04/10/2020 | 17:52 | מאת: אורי

שלום, אני בת 25..לפני מספר חודשים גיליתי שמתחילה לצמוח בלסת התחתונה שן עודפת. בצילום סי טי שעשיתי, התגלו 2 שיניים נוספות שטרם בקעו. נקבע לי תור לניתוח להסרת 3 השיניים. בגלל שהוריי קבוצת סיכון לקורונה, אני מעט חוששת לעבור את התהליך בתקופה זו ומעדיפה לדחות עד לזמנים רגועים יותר. השאלה היא האם יש סכנה בהשארת המצב, או סיכון בסיבוך התהליך אם אמתין? השן שבקעה לא מציקה לי, אבל היא צמחה מאז שהחלה לבקוע לפני כמה חודשים.

למה לחשוש? מרפאות השיניים מורשות לעבוד בתקופה זו תוך הגנה מירבית על המתרפאים ועל הצוות

מנהל פורום רפואת שיניים