טיפול שורש שבוטל באמצע הקדיחה ועשיית פרוצדורה אחרת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/09/2020 | 10:58 | מאת: יצחק

שלום רב דוקטור. הייתי אמור לעבור טיפול שורש והלבנה פנימית בשן לא ויטלית, באמצע הקדיחה הרופא ראה שהעצב עמוק מדיי ולכן החליט לשים סגר (נראה לי כך קרא לזה) ולשים את חומר ההלבנה שם. האם זה נחשב לפרוצדורה טובה? האם כדאי לי ללכת לאנדודנט? תודה רבה מראש

30/09/2020 | 11:00 | מאת: יצחק

אלדד קמתי בעצם הוא הפסיק את טיפול השורש באמצע, הוא פשוט רק קדח, שם הלבנה פנימית וסגר.

אם נעשתה גישה למוך השן רצוי להתיעץ עם אנדודונט כדי לנסות ולהשלים את טיפול השורש

מנהל פורום רפואת שיניים