כתמים לבנים אחרי יישור שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

24/09/2020 | 18:01 | מאת: דלית

הבת שלי הורידה השבוע את הגשר , ובחלק העליון של ארבעת השיניים הקידמיות יש לה כתמים לבנים (לבן בוהק) , לדברי האורתודנט זה בגלל שלא ציחצחה שיניים טוב . נראה לי מוזר כי היא הקפידה היטב על צחצוח השיניים , הכתמים הם כמעט בקצה העליון של שן איפה שלא היו טבעות . ולמה דווקא בקידמיות , האם זאת הסיבה ? מה יכולה להיות הסיבה ?

כתם לבן פירושו פגם במינרליות של השן או מחומציות או מצחצוח לא מספיק. כדאי להתיעץ עם רופא שיניים שיכול אולי לצפות עם חומר מילוי דמוי שן

מנהל פורום רפואת שיניים