נסיגה בעקבות טיפולים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

26/08/2020 | 00:04 | מאת: נסיגת חניכיים

שלום, עשיתי אצל פריודונט טיפולי שתלים ועצם ומאז בשיניים הסמוכות נעשה נסיגה אני בטוחה שזה בעקבות הטיפולים כי החניכיים שלי ניחשפו והצורה השתנתה השיניים ניחשפו ממש לפני כן לא היו שיניים דיי הרבה זמן ועדיין השיניים עמדו ישרות וחזקות ללא נסיגה , הרופא המטפל טוען שאין קשר לטיפולים שלו אני טוענת שכן כי זה מיד התחיל שלב שלב מיום הטיפולים כבר מעל שנה וחצי כפציינטים אני חוששת לגורלן של השיניים האלה מה עושים במצב כזה? אני כמטופלת עומדת בהתחייבויות משלמת בזמן ומטופלת בזמן אבל התשובה של הרופא איכזבה אותי מאוד אני מרגישה שמצד אחד טיפל בי ומצד שני הרס לי מה עושים במצב כזה? מרגישה מתוסכלת תודה מראש על התשובה

את יכולה ללכת לפריודונט אחר כדי לקבל חוות דעת מקצועית על המצב ועל הדרכים לתקן אותו

מנהל פורום רפואת שיניים