סיבה תאורטית להעדר כל כאב בשן חולה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/08/2020 | 23:35 | מאת: אלעד

מה גורם (או עשוי לגרום), עקרונית או תאורטית, להעדר כל כאב במשך תקופה ארוכה בשן בינה הנגועה בעששת עמוקה? והאם מצב זה יכול להימשך עד אין סוף?

באיזה שהוא שלב סביר להניח שיגיעו כאב ו/או נפיחות

20/08/2020 | 09:37 | מאת: אלעד

ולגופו של עניין, מה התשובה לשאלתי? לא מצאתי אותה בתשובתך. בברכה, אלעד

הגוף האנושי איננו מתמטיקה. בדכ יש כאב כזה או אחר שמתריע על בעיה. לפעמים אין התראת כאב. זה נדיר אבל קיים

20/08/2020 | 16:57 | מאת: אלעד

האמירה "הגוף האנושי איננו מתמטיקה" הייתה ידועה אפילו להדיוט כמוני, אך אינה עונה לשאלתי. מותר לשואל סקרן לצפות לתשובת מומחה לשאלתי, גם אם התשובה תהיה היפותטית. אני מתקשה מאוד להאמין שאין שום (!) הסבר לתופעה (הנדירה, כנראה) שתיארתי. אני טועה?

מנהל פורום רפואת שיניים