משך שימוש בסנסודיין.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

07/08/2020 | 21:40 | מאת: אבי

שלום,אני משתמש במשחת שיניים סנסודיין Dual care, בהוראות שימוש רשום שאסור להשתמש במשחה יותר מ4 שבועות ברצף , האם זה נכון? אני אני מצרף תמונה של האריזה. נ.ב מחיפוש קצר בגוגל אפשר לראות שכבר פתחו תביעה כנגד החברה אבל לא קיבלו תשובה עדיין התביעה טוענת ששימוש ממושך גורם לשיכוח חזק מאוד שגם אם יש בעיות בשיניים לא מרגישים כאבים .

לא רואה וגם לא ידועה לי שום סיבה להפסיק שימוש אחרי חודש. ניתן להתקשר לשרות הלקוחות בטלפון 1-700-704550

מנהל פורום רפואת שיניים