שאלה בנוגע לכאב אחרי טיפול

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

29/07/2020 | 15:35 | מאת: בן

שלום, ב24 ליולי עשיתי טיפול שיניים הטיפול היה סתימת מרווחים בין השן לחניכיים כדי למנוע רגישות יתר היום לאחר 6 ימים, אני עדיין סובל מכאבים ורגישות יתר באזור, , בעיקר לאחר שתייה, לא בהכרח קרה וגם עדיין מרגיש כאב מהאזור ... זה הגיוני \ נורמלי ? תודה בן

צריך להמתין שבועיים ולראות

29/07/2020 | 15:56 | מאת: בן

תודה אפשר להגיד שקצת נרגעתי שזה אכן יכול לקחת עוד זמן, כי הראש שלי כבר מריץ מחשבות על נזקים ובעיות... מבחינת התמונה שהעליתי... ניתן לראות משהו ? נראה סביר? תודה בן

נסה לצחצח במשחת שיניים שמקטינה רגישויות כמו Colgate pro relief או Sensodyne rapid relief

29/07/2020 | 16:02 | מאת: בן

תודה שוב, יש לי כבר כמה וכמה משחות שאני מנסה גם זאת גם סנסודיין וגם פרודונטקס מקווה שעוד כמה ימים זה יהיה מאחורי ... שוב תודה בן

מנהל פורום רפואת שיניים