השחרת השיניים בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

04/07/2020 | 08:14 | מאת: ליבי

שלום, אני נמצאת בשבוע ה36 להריון. לאחרונה השיניים הקדמיות התחתונות שלי השחירו ונראה שזה נודד משן לשן. בהתחלה חשבתי שזה משתיית תה, אבל חוששת שמדובר בעששת. לאור הקורונה והלידה הקרובה נמנעתי מלהגיע לבדיקת רופא שיניים. אשמח בבקשה לדעת במה מדובר ועד כמה דחוף לטפל? האם כדאי לחכות לאחרי הלידה? תודה מראש

בהעדר בדיקה קשה לנחש. יש להניח שזה black line שהוא תוצר של פעילות חיידקית נורמלית בפה בלי קשר, אין כל סכנה להגיע למרפאת שיניים ששומרת על המיגבלות ולהיבדק

מנהל פורום רפואת שיניים