טיפולי שיניים בבית והנחיות משרד הבריאות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/06/2020 | 23:08 | מאת: אורית

שלום, בלי קשר לקורונה אמא שלי מרותקת לבית והיתה מקבלת טיפולי שיניים וניקוי אבן בבית בתשלום אצל יד שרה עד הבית. היא חייבת דחוף ניקוי אבן כי כבר חלפה שנה וחודש מאז שעשתה, ויש לה דלקת חניכיים קשה. ביד שרה נאמר נו שיש בדיקות שיניים בבית וטיפולים, אך משרד הבריאות הוציא הנחיה שאסור להם לעשות ניקוי אבן עקב הקורונה, ואמרו שאולי זה ישתנה. האם במקרה ידוע לך האם זה הולך להשתנות בקרוב? ומה ההיגיון מאחורי זה? רצינו לדעת האם נוכל לחכות קצת וזה יהיה בקרוב, או שאביא לה חברה שלוקחת 1500 שקלים לשיננית בבית. ביד שרה זה פחות מ 200 שקלים. תודה מראש

כל מרפאות השיניים חזרו לפעולה (כולל שיננית) כבר ב 28 לאפריל. נסה לברר שוב ביד שרה

מנהל פורום רפואת שיניים