הלבנת שינים וציפוי חרסינה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/06/2020 | 22:32 | מאת: יובל

שלום, יש לי כמה שאלות על הלבנת שיניים וציפוי חרסינה 1. האם הלבנת שיניים יכולה לפגוע בהן? 2. האם יש הגבלה על מספר הפעמים בהם רוצים לחזור על הטיפול? 3. לגבי ציפוי שיניים, מה טווח המחירים ולכמה זמן זה מחזיק? למי זה מתאים? 4. האם מי שעשה גשר ויש לו קיבוע מאחורי השיניים יכול לעשות ציפוי חרסינה/הלבנה מבלי שזה יפגע בו?

1 ההלבנה לא פוגעת בשיניים 2 אין הגבלה 3 טווח המחירים הוא אלפי שקלים לכל שן. לא ניתן לחזות לכמה זמן זה יחזיק מעמד. 4 רצוי לסיים קודם את יישור השיניים ורק אז לעשות ציפויים

מנהל פורום רפואת שיניים