המשך טיפול אם עליית הקורונה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

15/06/2020 | 21:26 | מאת: שירה

נאמר לי במרפאה שיכול להיות שבקרוב שוב העובדים יוצאים לחל"ת בעקבות עליית המספרים מה ידוע לך על זה הולכת לעבור כמה טיפולים ואחג די חשוב לקבוע לי ואמורים ושלא ייארך שוב הרבה בגלל הקורונה אשמח למידע שיש לך בנושא אמרו שקיבלו הודעה זאת בימים האחרונים במיוחד שאתם כבר ממוגנים.

בינתיים לא מדברים בכלל על חלת

15/06/2020 | 21:56 | מאת: שירה

אז יכול קיבלו הודעה אם יהיה גל שני והמספרים עוד יעלו . פוחדת ששוב יסגרו אותכם עד שזיהו את בעייתי ואמורים להתקשר ולקבוע לי תוכנת טיפולים. מדובר דרך הקופה אל זה משנה.

מנהל פורום רפואת שיניים