שתל שלא צלח והמשך טיפול

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

11/06/2020 | 21:48 | מאת: שירה

הוחלט לאחר ניסויים שהבעיה בשתל שנכשל הלכתי לצילום סיטי לבדיקה שלא צריך גם כמה שיניים ליד גם שתלים כמה שאלות. תוך כמה זמן בדרך כלל התוצאות של הצילום מגיעות מרפאה אמרה לי פחות והמכון יותר יכול להיות שהמכון סתם לוקח עוד ימים ליתר בטחון? הוצאת השתל והכתר והמבנה את הכל עושה הכירוג או מתחלק כמו הבניה והעבודה של השתל רופא משקם וכירוג ביחד? וכמה זמן מהוצאת השתל אפשר לשים חדש צריך שוב לחכות הרבה בגלל שהיה שם כבר שתל מדובר בלסת עליונה בכל מקרה מחכה שהצילום יגיעו ויתקשרו ויקבעו לי אבל באופן כללי?

תוצאות הסי טי מגיעות בדרך כלל תוך שבוע. הכירורג מוציא את השתל עם המבנה והכתר. להשתלה חוזרת יש לחכות לפחות 4 חודשים

מנהל פורום רפואת שיניים