בלאק ליין טיפול כדורי מציצה וגלולות- דחוף מעט

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

20/05/2020 | 13:07 | מאת: שני כהן

דוקטור נוימן שלום,נגיעות של פיגמנטציה בין השיניים שמזכיר בלאק ליין שהיה ועבר ואולי חזר- להבנתי החיידק מושפע משינוי הורמונלי, אני אמטרה לקבל גלולות למניעת הריון לאיזון הורמוניים- האם הגלולות עלולות להחמיר או להקל המצב? האם שימוש בכדורי מציצה של ביו גאיה דנטלי יכולים לעזור??

למעשה, עד שלא תיקחי את ההורמונים לא נדע אם חלה החמרה או לא. כדאי לנסות את כדורי הביו גאיה. כל ההתנהלות במקרה של בלק ליין דורשת "ניסוי ותהיה"...

מנהל פורום רפואת שיניים