מכשירי "סילון" לניקוי השיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/05/2020 | 20:33 | מאת: אלעד

שלום משום שאני סובל מבעיות שיניים וחניכיים רבות אני רומה לקנות מכשיר ביתי לניקוי בשיניים בסילון. הבנתי שיש את הסילונית של הישראלי בני כהן שיתרונה לכאורה שמתחברת ישירות לברז אך מצד שני אני רואה שיש לה רק ראש ניקוי אחד לעומת מכשירים סטנדרטיים שדורשים מילוי מיכל אך מצד שני מכילים 3 ראשים למצבי ניקוי שונים תוכל לעזור לי להחליט?

מכשיר מעולה הוא זה של oral b היות וניתן לתסף את המים שבמיכל עם מי פה כאלה ואחרים. אבל גם המכשיר הישראלי עושה עבודה טובה מאד.

17/05/2020 | 21:25 | מאת: אלעד

חודה על תגובתך אבל באופן עקרוני מבחינת עלות מול תועלת לא עדיף מכשיר עם יותר סוגי ראשים על פני חיבור ישיר לברז. לכמה שיניים בכלל מספיק המיכל במכשירים הניידים האלה? תודה

אישית לי נראה שדי במכשיר הישראלי ודי בראש אחד

מנהל פורום רפואת שיניים