כתמים לבנים אחרי הלבנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

13/05/2020 | 02:01 | מאת: ש.

שלום ד"ר נוימן, ביצעתי הלבנה ביתית באמצעות פסי הלבנה ביתיים של חברת קרסט . יש לציין שאני צעירה בת 31, בריאה ולא מעשנת. זו פעם ראשונה שאני משתמשת בפסי הלבנה או בכלל מבצעת סוג של הלבנה ביתית. הערכה של קרסט מכילה 10 פסים שכל אחד לשימוש של חצי שעה ועוד 2 פסים לשימוש כל אחד של שעה (פעם ביום כמובן, לפי הצורך). השתמשתי ב4 פסים של חצי שעה ב 4 ימים וביום החמישי בפס אחד של משך טיפול של שעה שהורדתי אחרי 40 דק (הרבה פחות משעה). סה"כ שימוש ב5 פסים. ביום האחרון לשימוש ולאחר שהורדתי את הפס וצחצחתי, ראיתי 2 כתמים לבנים קטנים מאד בגודל של חצי מילימטר כל אחד על השיניים הקדמיות. האם יש לי ממה לדאוג? האם זה ייעלם? אשמח למענה שלך, אני מאד לא רגועה. תודה רבה רבה ש.

הייתי בשלב זה מפסיק את ההלבנה ושוטף את הפה עם plax של קולגייט, פעמיים ביום ורואה אם חל שיפור

מנהל פורום רפואת שיניים