כניסת מזון לחניכיים ונסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/05/2020 | 17:52 | מאת: תמר

שלום ד"ר נוימן, נכנסה לי היום תוך כדי אכילה חתיכת מזון לחניכיים התחתונות ופשוט נתקעה שם. אני מנסה להוציא אותה אך לא מצליחה. ניסיתי שטיפת פה, לחיצה על האיזור, צחצוח שיניים די אגרסיבי ושטיפת פה עם חומר נגד זיהומי פה. תוך כדי נסיונות מול המראה פתאום ראיתי שיש לי שם נסיגת חניכיים שנראית לי די רצינית. מה דעתך? איך אני יכולה להוציא משם את אותה חתיכת מזון? האם היא יכולה לגרום נזק? אולי היא איכשהו תצא בצעמה? ממש לפני בלגן הקורונה הלכתי לרופא שיניים בגלל שראיתי שמתחילה לי נסיגה והוא אמר שאין מה לעשות עם זה. מה דעתך?

להשאיר את זה ככה מאד לא מומלץ. גשי לרופא בהקדם כדי שיטפל בבעיה

09/05/2020 | 18:32 | מאת: תמר

אגש. תודה. ובנוגע לנסיגת החניכיים, כדאי לדעתך להתעקש על טיפול בבעיה או שבאמת אין מה לעשות?

היות ואת צעירה מאד, רצוי להתיעץ עם מומחה למחלות חניכיים

09/05/2020 | 21:54 | מאת: תמר

אני בת 33. לא כזה צעיר... בכל אופן, תודה על התשובה. בהחלט אקבע תור

מנהל פורום רפואת שיניים