אבן בין ומאחורי שיניים תחתונות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

25/04/2020 | 21:52 | מאת: שני

שלום רב בתי בת 3. היתה אצל רופא שיניים לפני כ3 חודשים וניקה מעט אבן. כיום למרות שאני מצחצחת לה פעמיים ביום הצטבר לה אבן רב בשיניים התחתונות הקידמיות. אין רופא שיניים בקופת חולים ולא ידוע בשלב זה מתי יהיה תור פנוי האם יכול להיגרם לה נזק מכך שתהיה תקופה ארוכה עם אבן בשיניים? יש משהו שאני יכולה לעשות על מנת להפחית את האבן שנוצרה? פרט לחוט דנטלי.. תודה רבה

סביר להניח שלא יגרם נזק. אין מה שאת יכולה לעשות כמניעה. סביר להניח שמרפאות השיניים תתחלנה לפעול כבר ביום שני הקרוב

מנהל פורום רפואת שיניים