בלאקליין טיפול דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

21/04/2020 | 00:57 | מאת: שני אדר

דוקטור שלום, יש לי עניין מוזר מאוד של הדבקה חוזרת בבלאק ליין למרות שאני דואגת לשמור על הגיינה. הבנתי שטיפול שיכול לעזור הוא הורמונלי שיכול לגרום לשינוי בחיידקי המעי, האם נטילת גלולות למניעת הריון יכולות לסייע?או להחמיר? בעבר המלצת על ביו גאיה דנטלי, האם הן לא יכולות להזיק לאור העובדה שמחזקות חיידקי מעי? אשמח לעוד טיפים ..תודה

בלק ליין הוא תוצר של חיידקים שנמצאים באופן נורמלי בפה ואינם גורמים נזק למעט הצביעה השחורה. אני לא הייתי פונה לטיפול הורמונלי היות ולטיפול שכזה יש את הסיכונים שלו ניתן לנסות את הביו גאיה שאין לו תופעות לואי.

מנהל פורום רפואת שיניים