טיפול שיניים לילד בן 7

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

05/04/2020 | 16:50 | מאת: עינת

שלום ד"ר. לבני בן ה 7 יש חור ענק בשן הטוחנת בלסת התחתונה. אפשר לומר שהשן כמעט ונאכלה. זה נמשך כמעט שנה. אני לוקחת אותו לרופאים אך הוא לא משתף פעולה. יש לי תור לאסותא באוגוסט לטיפול בהרדמה. השאלה היא האם זה מסוכן שלא טיפלנו עד כה? האם זה יכול להשפיע על איברים אחרים בגוף? אין לו כאבים עדיין. תודה מראש עינת

חור גדול בשן טוחנת עלול להעיד על צחצוח לקוי ועל צריכת סוכרים ומתוקים מוגזמת למזלו אין לא כאבים לא צפוי נזק לאברים אחרים בגוף

מנהל פורום רפואת שיניים