עשיתי לפני חודש בונדינג בשן הקדמית העליונה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

25/03/2020 | 21:57 | מאת: שיר

) לדעתי השם הוא בונדינג)חצי ממנה נשברה לי והרופא השלים לי אותה. אני מעשנת לא ככ הרבה והבנתי שעם הזמן השן תוכתם. אבל עבר רק חודש!! והשן כבר שינתה צבע. אני שומרת על הגיינה ודואגת לצחצח שיניים לאחר כל סיגריה. יתכן? מה לעשות? יש דרכים להלבנתה באופו טבעי.

אין דרך להלבין את החומר למעט ליטוש במרפאת השיניים

26/03/2020 | 19:04 | מאת: שיר

תודה. אך האם כל חודש אאלץ לעשות ליטוש? מדוע החומר מוכתם ככ מהר. יש חומרים חזקים יותר ופחות?

יש מגוון גדול של חומרים. תתיעצי עם הרופא שעשה את הטיפול אחרי שמשבר הקורונה יחלוף

מנהל פורום רפואת שיניים