בקיעת שן קבועה מאחורי שיני החלב

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/03/2020 | 14:32 | מאת: .

שלום לביתי בוקעת שן קבועה מאחורי שיני החלב התחתונות. האם לאחר נשירת שן החלב השן הקבועה תתפוס את מקומה? או שמא תישאר בחלק האחורי של החיך היכן שבוקעת כרגע? ( אני רואה קצת מרווח בין שן החלב שזזה ממש מעט לשן שבוקעת אחריה) תודה רבה.

מוקדם לדאוג בנדון. "תוכנת המחשב" האנושית של החלפת השיניים ובקיעת הקבועות בנויה כך שבדרך כלל הכל מסתדר מעצמו. בת כמה הבת שלך?

24/03/2020 | 12:34 | מאת: .

תודה על תשובתך המהירה. ביתי בת 6 זוהי השן הראשונה שבוקעת מבלי שנפלו שיני חלב בכלל. כמו שאמרתי אני מודאגת כי השן הקבועה בוקעת וגודלת מיום ליום מאחור,בעוד ששן החלב זזה ממש מעט כשנוגעים בה ולא נראה שעומדת ליפול בקרוב.

לכשנשור שן החלב, השן הקבועה דידחף קדימה ותגחע למקומה. לא לדאוג...

מנהל פורום רפואת שיניים