שן של טיפול שורש ישן נשברה לגמרי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/03/2020 | 06:01 | מאת: שן של טיפול שורש נשברה

שלום, אתמול בזמן שאכלתי נשברה לי שן שהיה בה טיפול שורש שעשיתי לפני כמה שנים. היא נשברה לגמרי, יש שקע במקום בו השן הייתה, והשאריות שם שמחזיקות מעמד איכשהו בצבע ירוק. לאור המצב, אני לא יודעת אם זה משהו שמצריך ללכת בדחיפות לרופא שיניים, או שזה משהו שיכול לחכות. ואם זה יכול לחכות- מה כדאי לעשות בינתיים?

על פניו נראה שאין כל דחיפות במצב, ומאחר שזאת שן שעברה כבר טיפול שורש גם לא צפויים כאבים. בעתיד יצטרכו כנראה לעקור את שאליות השורשים של השן

מנהל פורום רפואת שיניים