דלקת חניכיים ושטפי דם קטנים בשפתיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/03/2020 | 00:36 | מאת: שרון

שלום, מזה השבוע יש לי דלקת חניכיים שהתחילה ברביע עליון שמאלי, ביחד עם מעין petechiae בשפה עליונה פנימית שמאלית. כעת הדלקת התפשטה לרביע ימני תחתון והשטפי דם מכסים את כל השפה העליונה. אין כרגע רופאים ללכת מלבד רפואת חירום, לדעתך מדובר במקרה חירום? מצורפות 2 תמונות

אין באפשרותי לראות צילומים. יחד עם זאת, סביר להניח שזאת דלקת וירלית. נסי לשטוף פעמיים ביום עם מי פה CORSODYL אם לא יחול שיפור תוך שבוע אז יש לגשת לבדיקה

מנהל פורום רפואת שיניים