כאבים בשיניים ללא מממצאים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/03/2020 | 18:53 | מאת: חסוי

שלום רב, סובל מכאבי שיניים בלסת העליונה בצד ימין ושמאל, רגישות גבוהה לקור, מתוק וחום בכלל השיניים עם דגש על הלסתות העליונות. נבדקתי ע"י 3 רופאי שיניים כלליים שונים שלא מצאו שום ממצאים. יש לציין שאני שוחק שיניים ברמה מסוימת, מצחצח חזק מידי כך שאני פוצע את החניכיים ברמה כלשהי ויש לי רגישות חזקה בשיניים כבר שנים רבות. רציתי לשאול עם איזה מומחה רלוונטי לבעיותיי עליי להתייעץ? כירורג פה ולסת, מומחה בשיקום הפה או פריודונט? אשמח לתשובה. תודה רבה.

אתה חייב לצחצח עם מברשת רכה בלבד! יש משחות שנועדו לטפל ברגישות. ניתן להתיעץ עם מומחה למחלות חניכיים

11/03/2020 | 16:32 | מאת: חסוי

מצחצח עם מברשות ומשחות שיניים עדינות ולרגישות בלבד. כלום אינו עוזר. הדבר נמשך שנים. האם בטוח שהתלונות קשורות רק בחניכיים? מה לגבי שחיקת השיניים והקליקים בלסת? כמו כן, הכאבים בנקודה מסוימת מרגישים לא רק מהחניכיים אלא מהשן עצמה, כאמור, אף רופא לא מצא בעיה בשיניים/ בחניכיים. נאמר שאולי ייתכן סדק, אך אין דרך לרפואה לדעת. האם לא רצוי מומחה שמתמצא בכמה נושאים? כמו שיקום הפה או פה ולסת? תודה רבה.

אין כל מניעה מיעוץ עם מומחה לשיקום הפה

מנהל פורום רפואת שיניים