סילונית מים ומברשות בין שיניות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

08/03/2020 | 16:28 | מאת: ליאור

היי ד"ר יש לי דלקת חניכיים קניתי את המברשות הבין שיניות ואפילו הסוג הכי קטן שיש לא מצליח להכנס לי בין השיניים(צפופות) הבנתי שפתרון חלופי למברשות זו הסילונית מים. השאלות שלי הן האם זה יבצע את אותה פעולה? מה יותר מומלץ?(הסילונית/המברשת הבין שינית) אם המברשת הבין שינית לא נכנסה לי המים כן ייכנסו?

הסילונית לא יכולה להוציא שארית ממזון סיבי בין השיניים. ניתן לקנות קיסמים מברישים בכל רשתות הפארם. תתיעץ עם הרוקח שיראה לך

מנהל פורום רפואת שיניים