רגישויות בשניים לאחר סתימות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

03/03/2020 | 18:59 | מאת: שואל

שלום עשיתי בחודש וחצי האחרון 5 סתימות בשיניים לפעמים יש לי רגישות לקור באחת מהן, האם זה תקין? ועוד דבר הסתימה האחרונה שעשיתי היה לי בהתחלה בה רגישות לחום אבל אחרי כמה ימים ירד הרגישות מהחום נחלש האם זה נעלם הרגישות עם הזמן? גם מהחום שתחילה הםריע אבל אחרי כמה ימים נחלש לא כמו בהתחלה ? תודה אני פשוט שואל כי אחרי המון זמן של חיפוש רופא שיניים טוב אני רוצה להיות בטוח שאני בחרתי נכון.

לעיתים מאד קרובות, שיניים שעברו סתימות, חשות קור ברגישות גבוהה וזה הולך ופוחת עם הזמן. לגבי השן שהיתה רגישה לחום, יש לעקוב ולראות שהכל תקין

מנהל פורום רפואת שיניים