כאבים בפנים בצד ימין

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

28/02/2020 | 16:58 | מאת: טלי

שלום. כבר מספר ימים יש לי כאבים חזקים בצד ימין של הפנים, מרגישה שזה מהשיניים. הם מופיעים בעיקר לאחר אכילה. יש לי גם אפטה בחלל הפה למטה יותר כבר כמה ימים. הייתי אצל רופא שיניים, לא ראה כלום, הוא איבחן אל הפצע כאפטה ואמר ללכת לשיננית כי אולי מהאבנית נגרם הכאב. הלכתי אתמול לשיננית אבל זה גם לא עזר בינתיים. אשמח לחוות דעת מה זה יכול להיות? האם כאב כזה יכול להיגרם מהאפטה, למרות שגם האפטה בצד ימין אבל לא ממש אותו איזור, יותר למטה? כדאי לגשת לחוות דעת נוספת של רופא שיניים? תודה

בעיקרון כאב בחלל הפה יכול להיגרם מדלקת חניכיים, מבעיות בשיניים וגם מאפטה. ניתן למרוח משחת oracort e על האפטה.אם הכאב יעלם פרושו שזה מהאפטה. אם הכאב לא יעלם אז כנראה זה לא מהאפטה

מנהל פורום רפואת שיניים