נשירת שן לילדה בת 13

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/02/2020 | 21:11 | מאת: אורית

הי. נפלה לבת שלי שן (ניב כנראה) היא טוענת שזו שן קבועה שהתחלפה לה כבר בעבר. אני בעצמי לא יודעת האם היא שן חלב או קבועה. האם יש דרך לדעת? האם לדאוג?

סביר להניח שזאת שן חלבית. אם את מודאגת, גשי לרופא שיניים שיבדוק ויצלם את הילדה ואז נדע בביטחון

23/02/2020 | 00:29 | מאת: אורית

תודה על המענה, אשמח לתשובה לשאלת המשך.. האם בנשירת שן בצורה תקינה ה״בור בחניכיים״ נראה שונה מבור של שן שנשרה שלא כתוצאה מחבלה/ מכה? וגם- האם בנשירה טבעית אמורה לבצבץ השן החדשה או שיכול להיות שייראה רק בור ללא השן?

הכל אפשרי, ולכן עדיף לגשת לרופא כדי שיצלם ויבדוק

מנהל פורום רפואת שיניים