קיבוע שיניים חותכות אשר מחזיק מעמד כשבוע בלבד

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/01/2020 | 10:05 | מאת: משה גליל מערבי

שלום. ארבעת השיניים החותכות בלסת התחתונה נקיות, ללא חורים וסתימות, אלא שהן רופפות בגלל נסיגת חניכיים. עברתי פעמיים רצופות טיפול של קיבוע מאחור ע:י :חוט", ובכל הפעמים ההדבקה נשברה אחרי כשבוע,והחוט התגלה והפריע לאכילה. הייתכן שהשיניים עד כדי כך רופפות. איזה טיפול קיבוע הייתם ממליצים?

קיבוע עם חוט הוא הקיבוע היציב ביותר. כנראה שהן מאד רופפות ו/או שאתה מפעיל הרבה כוח בנגיסה מלפנים. יתכן ויש צורך לעקור אותן ולבצע שתלים במקום, או גשר מניב לניה

מנהל פורום רפואת שיניים