שלום דר' יש לי שאלה לגבי יישור שיניים שאיני מרוצה מהתוצאה :( לצערי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

05/01/2020 | 03:29 | מאת: אנונימית.

שלום דר'. אני בת 33 ומבצעת יישור שיניים, התחלתי לפני כ-9 חודשים, חייבת לציין שהשיניים שלי לא היו במצב כל כך נורא, הלסת העליונה קצת בלטה, אבל לא משהו דרסטי, דבר שדווקא התאים לפנים שלי. כיום אחרי 9 חודשים הלסת העליונה נכנסה קצת פנימה וזה נורא מפריע לי, אני מרגישה שהפנים שלי שינו את הצורה שלהן ואיבדו מהחן שלהם.. השאלה מה עליי לעשות כדי לבקש מהפרופסור שיחזיר את השיניים הקדמיות מעט החוצה? יש אפשרות כזו ? ועוד שאלה, האם אם לא אשים פלטה או קיבוע השיניים יחזרו למצבן הקודם? כי אני באיזשהו מקום רוצה שהשיניים העליונות יחזרו לצאת קצת החוצה כפי שהיה בעבר. כי הפנים שלי נראות הרבה יותר ארוכות ככה, ובמיוחד שיש לי אף ארוך שנראה כעת יותר ארוך.... מה אתה ממליץ?

אני מציע לשתף את הפרופסור בכל הלבטים שלך היות ורק הוא יכול לתת מענה לכל השאלות שהעלית. בהצלחה

מנהל פורום רפואת שיניים