שאלה על שטיפות פה ........

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

25/12/2019 | 12:29 | מאת: מורי

שלום . שמתי לב שבכל פעם שאני משתמשת בשטיפות פה ,כל מיני חברות לא מדברת ספציפית על סוג מסויים . ליסטרין, אורביטול, וכו , נהיה לי קילופים בפה ואז זה מביא אותי למצב שאני מושכת את זה עם השיניים ופוצעת לעצמי את פנים הלחיים עד למצב של דימום. שאני מפסיקה עם השטיפות לאחר כשבוע שבועיים המצב מסתדר . מה הסיבה לזה ? ומה אפשר להשתמש שזה לא יקרה ? אני לא רוצה לוותר על שטיפות פה אשמח למענה ועזרה

הרירית של הפה שלך כנראה רגישה לאחד ממרכיבי שטיפת הפה. רצוי להתיעץ עם "מומחה לרפואת הפה" או דרך הקופה או באופן פרטי

מנהל פורום רפואת שיניים